misbruik

naamloos.png

Nu ook al in de sportwereld. Het is toch vreselijk, je durft je kinderen en of huisdieren  niet meer uit het oog te verliezen.  Lijkt wel of er niemand meer te vertrouwen is.  Eerst de kerk en zelfs jeugdzorg, hoe is dit toch mogelijk?  Mensen die dit doen zijn goed gek of ziek in hun hoofd, doordat ze zelf een traumatische ervaring of ervaringen hebben gehad. En hebben zelf dringend hulp nodig voordat ze anderen ook letsel toe brengen. Dus meld het als je iets vermoed, voor dat het te laat is. ook al is het een dierbare want die heeft ook dringend hulp nodig. Ook al  is het  nog zo moeilijk voor je.  En degene die misbruikt zijn hebben zeker hulp nodig. Want als ze het niet goed verwerken kunnen zij het zelfde weer gaan doen of ze kunnen de prostitutie in gaan. Dus mensen help, meld het.

 

sluit je ogen er niet voor, want het gaat niet van zelf weg…..

images.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s