gember

naamloos.png

Gember heeft een sterke smaak, maar is erg gezond. Gember  is goed tegen ontstekingen zoals  b.v.griep, reuma, artritus   e.d. Je kan van een stukje gember thee trekken. Je kan ook een stukje gember door je eten doen, tijdens de bereiding. Heb je een zere keel, kauw dan op een stukje gember. Het is even een sterke smaak, maar je bent wel eerder van je zere keel verlost. Wel de verse gember nemen niet de fijn gemalen, die heeft tijdens alle bereidingen zijn kracht verloren. Als je de gember wast en in stukjes snijd, kan je ze in de diepvries bewaren en ieder keer een stukje pakken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s