bushalte

ik stond begin van de middag op de bus te wachten. Bij de bushalte, stonden er ook een moeder met haar 3 kinderen. Ik stond hun te observeren, zij waren erg druk. De oudste was een jongen van een jaar of 11, de tweede, ook een jongen moet een jaar of 7 zijn, en de derde een meisje schat ik op een jaar of 5. Het meisje was rustig en zei niets. De jongens waren druk aan het kletsen. Zij wilden van alles doen, en de moeder sprak met hun mee. Het leek wel of zij een vriendin van hun was. Zij gedroeg zich niet als hun moeder. Zij corrigeerde hun niet. Ze gingen de struiken in en trokken aan de takken. Zij liet hun, hun gang gaan. Bomen en struiken zitten vol insecten o.a. teken. Als ze gebeten worden door een teek en ze krijgen de ziekte van lyme en  uitvalverschijnselen e.d. Dan is de moeder w.s. helemaal over haar toeren. “o wat vreselijk, hoe heeft dit kunnen gebeuren”. Maar dat is dan haar schuld. Zij moet hun toch opvoeden, zij is hun moeder niet hun vriendin.

De 2 jongens  wilde ook een auto in elkaar slaan met een hamer. Daarin werden zij niet in gecorrigeerd. Zij antwoordde””ik ga opzoek naar een oude computer en dan mogen jullie die in elkaar slaan met een hamer”. Pure agressie. En daarin worden zij gestimuleerd door hun moeder. In een van de woningen aan de overkant van de bushalte, ging de voordeur open. Een vrouw kwam naar buiten en ging haar auto in. Een oude man en een jonge stonden bij de voordeur. een meisje met 2 honden liep voorbij. Een kleine hond kwam uit de deur aangerend op de 2 honden af die aan de overkant liepen, bij de bushalte. Auto’s reden voorbij. niemand reageerde.  de oude man niet, de jonge niet en ook de vrouw in haar auto niet. Ik zei tegen de jongens pak de hond vast er komen auto’s aan. De jongen aan de overkant kwam daarna aangelopen en nam de hond mee en gaf deze aan de oude man. Toen pas stak de vrouw haar hoofd uit de auto en riep waar is die hond. De moeder van de 3 kinderen stond erbij en keek er naar.

waarom zijn mensen zo laks?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s